پلی 
اتیلن سنگین پلی اتیلن سنگین (HDPE) از دارای شهرت ترین و لبریز کاربرد ترین گونه پلیمر به شمار می آیند . فشرده بودن زنجیره مولکولی این ماده سبب افزایش دانسیته آن میشود که انعطاف پذیری ذیل آن را به دنبال خواهد داشت . جور سنگین نسبت به گونه سبک آن از مقاومت کمتری برخوردار هست ولی با مقاومتی که در برابر مواد شیمیایی از خود نشان می دهد اثبات کرده میباشد در برابر تنش های آسیب پذیر به خوبی فعالیت می نماید . پلی اتیلن سنگین به صورت اول یکدست، خالص و غیرشفاف است، رنگی نبوده و در فیس وم به آن‌ها رنگدانه بیش تر می شود . این مواد در رنگ های سفید، قرمز، آبی، زرد، سبز، مشکی و چه بسا گاهی به رنگ مواد خام خود به کارگیری می شوند . همچنین عایق الکتریسیته بوده و در برابر حرارت بی واسطه از دربین خواهد رفت . 
از این نوع پلیمر درمحصولات تجارتی همانند لوله پلی اتیلن انتقال آب و فاضلاب، اسباب بازی ها، صندلی های محیط های باز و … به کار گیری میشود . 
پلی 
اتیلن سبک پلی اتیلن سبک (LDPE) که در ورق مورد نیاز جهت ساخت کاور ها و چمدان ها، آسترهای بسته بندی و روکش های طلقی کاربرد داراست به برهان ساختار مولکولی ضعیف، از استحکام کششی کمتری برخوردار می باشد . فشردگی ناچیز و دانسیته ذیل و در سود انعطاف بالا از خواص این جور از پلیمر به حساب می آید . مصرف دیگر آن عایق کاری سیم و کابل و روکش کاغذ ،ساخت ظروف خانگی ، اثاثیه بازی ، روکش سیم های برق و مخابرات ، فیلم ، قطعات متفاوت اتومبیل ، لوازم ورزشی و آزمایشگاهی و قطعات صنعتی می باشد . 

پلی 
اتیلن سبک خطی(LLDPE) این جور از دانسیته پایین حتی کمتر از گونه سبک آن برخوردار میباشد البته در عوض در برابر رخنه‌ و پاره شدن استحکام کششی خوبی داراست . پلی اتیلن سبک خطی به استدلال ویزگی های فوق العاده اش امروزه زمینه اعتنا صنعت های متفاوت از پاراگراف در ساخت لوله پلی اتیلن بخش کشاورزی و لوله های آب پاشی ، ایجاد فیلم های عکاسی، الیاف و ایجاد گونه های اثاثیه پلاستیکی زمینه استفاده در آشپزخانه و صنعت های غذایی قرار گرفته می‌باشد . 

پلی 
اتیلن ترفتالات در کشور‌ایران از این نوع پلیمر اکثر برای ایجاد گونه های بطری های آشامیدنی استعمال می شود . 
ترفتالات دارنده مقاومت بالای در برابر شکستگی ، دما و نفوذ گازها می باشد و به برهان داشتن وزن کم و ارزان بودن بها آن نسبت به بقیه مواد بسته بندی همچون شیشه و ف ، ساخت بطری های پلاستیکی از این رزین با کاربرد گسترده ای روبه رو شده میباشد . البته به علت بالا بودن حجم بطری های ساخته شده از این دسته پلی اتیلن که فضای متعددی اشغال می‌کند و زمان تجزیه آن در طبیعت زیاد طولانی و در حدود ۳۰۰ سال می باشد قضیه بازیافت این جنس از معایب کلیدی محسوب می شود . 
پلاستیک های سنتزی بطور گسترده در زندگی روزانه مصرف می شوند . از جمله این پلیمرها می توانایی به پلی استیرن، پلی پروپیلن و پلی اتیلن اشاره کرد که به دلیل سهولت راه تولید و کاربرد، ارزانی، زیبایی شکل ظاهری و همچنین بی خطر بودن در تماس با مواد غذایی در صنعت بسته بندی از آن‌ها استعمال می شود . این وضعیت موجب افزایش آلودگی محیط زیست می شود . بنابراین، تلاشهای زیادی برای حل مشکل ضایعات پلاستیکی با افزودن مواد زیست تخریب پذیر به آنها انجام شده میباشد . از آنجا که پلی اتیلن یکی از لبریز مصرف ترین مواد بسته بندی است، پژوهشهای گسترده ای برای تخریب پذیر کردن آن انجام گرفته است که یکی از این موارد، استعمال از نشاسته به تیتر پر کننده طبیعی در پلی اتیلن می‌باشد . در این پژوهش، از نشاسته ذرت برای تخریب پذیر کردن پلی اتیلن سبک استعمال شده است . بدین مراد درصدهای متعدد نشاسته به پلی اتیلن افزوده و با آزمایشهای گرمایی، مکانیکی، مطالعات میکروسکوپی، تابیدن فرابنفش و طیف سنجی زیر قرمز‌رنگ تبدیل فوریه اثر مقدار نشاسته بر خاصیت آمیزه های پلی اتیلن و تخریب پذیری آنان بررسی گردیده می‌باشد . نتایج نشان می دهد که با افزایش اندازه نشاسته در مثال ها، استحکام کششی و ازدیاد طول تا پارگی کاهش و مدول افزایش می یابد . قرار دادن نمونه ها در معرض تابیدن فرابنفش باعث کاهش تنش و کرنش شکست و ازدیاد ارتفاع تا پارگی می شود . هر چه برهه زمانی مقطع تابش پرتو فرابنفش و نیز مقدار نشاسته بیشتر باشد کاهش بیشتری در خواص یاد گردیده مشاهده می شود . نتایج طیف سنجی زیر قرمز‌رنگ نیز موید تخریب مثال هاست . 

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رايا موويز زيبايي و جواني پوست bts همه چی موجوده Chris برداشت های من از جهان پیرامون