رزین 
های قضیه مصرف در پوششهای کف عبارتند از: آلکیدها، اپوکسی ها یا اپوکسی استری بر اساس آب و حلال، ترکیب های معلق، آمیخته های پلی یورتانی بر شالوده آب و گونه های پلیمرهای آکریلیکی، بهترین شرایط برای این جور کفپوشها آن میباشد که اثر مواد شیمیایی یا آب روی مرحله کفپوش براحتی برطرف شود و لکه ای بر جای نماند . پوشش های آلکیدی در پیش‌روی سودسوز آور دوچندان ضعیف کار می کنند . 

مدل دیگر پوشش دهی فناوری فیلم کلفت می باشد که در آن حداقل ضخامت پوشش ۲۰۰ میکرون و حداکثر آن گاهی به آبادی میلی متر نیز می رسد . هدف از این نوع پوشش دهی مالامال کردن ترکها، حفره ها و تسطیح سطوح شدیداً سایید گردیده می باشد پوششهای ضخیم می‌باشند . سیمان و مصالح سنگی موردنظر با گونه های رزینها ترکیب می شوند اپوکسی ها، پلی یورتانهای آروماتیک (غالباً روغن کوچک و MDIدی فنیل متان ۴_ ،۴_ دی ایزوسیانات لاتکس SBR و اکریلیکیپ) مالامال مصرف ترین رزینها هستند . 
روش کار به صورت پاشش یا ریختن پوشش روی تراز و بدنبال آن ماله کشی دستی یا این که اعمال به وسیله غلتک می باشد . در بعضی از موارد در کفپوش های قطور از استرهای غیر اشباع، وینیل استرها و اپوکسی های با میزان صد در صد جامد استفاده می شود .پلی یورتانهای آروماتیک بر پایه MDI برای پوشش دهی کف زیاد بکار می روند، چرا که MDI ایزوسیاناتی تقریبا ارزان هست . دیدنی است که بدانید مولکول MDI و پلیمر سنتز گردیده از آن به راحتی پرتو فرابنفش را جذب می کنند، زردرنگ شدن پوشش هایی که در معرض نوروفروغ خورشید واقع گردیده اند به همین دلیل همین قضیه می باشد . پوششهای پلی اوره در تعدادی سال اخیر فناوری پوششهای پلی اوره توسعه و کاربرد یافته می‌باشد . 
از مزایای حیاتی این مدل پوششها مشقت بار شدن فراوان سریع آنهاست که سود آن، دسترسی به یک فناوری پرشتاب است . در سامانه های پلی اوره بر اساس هگزامتیلن دی ایزوسیانات (TMXDI) پوشش پاشیده گردیده روی بلوک یخ در عرض ۲۰ ثانیه سخت می شوند . 
پوششهای پلی اوره در پوشش دهی خطوط لوله های انتقال نفت کاربرد دارا‌هستند و مقدار جریان کاتدی مسئله نیاز در حفاظت کاتدی را کم می کنند . در بسیاری از موارد سامانه های پلی اوره همانند پلی یورتانهای دو جزئی میباشند . سامانه پوششی در پلی یورتانهای متداول از یک بخش A متشکل از پلی اوره و در فیس نیاز رنگدانه و یک بخش B که غالباً مشقت بار کننده است، تشکیل می شود . 
همان طور که پیشتر نیز گفته شد، سرعت برخورد تشکیل پلی اوره بی نهایت مضاعف است، طوری که تجهیزات پاشش ویژه ای موضوع نیاز میباشد . هنگامی بود که بخش ایزوسیاناتی را مونومر MDI تشکیل می بخشید . این جور سامانه های پلی اوره ارزان بوده و خاصیت خوبی دارا هستند . اما ابعاد در اوایل ده سال ۹۰ در انگلستان و ایالات متحده سامانه های آلیفاتیک وارد بازار شدند . در این سامانه ها پایداری نوری به مراتب خوب تر شده و هر گاه که ایزوسیانات مصرفی TXMDI باشد، سرعت واکنش کمتر می شود . 
با این حالا هنوز هم سرعت برخورد تشکیل پلی اوره چنین مضاعف می‌باشد که برای دانشمندان در آزمایشگاه نقص‌ ساخت می نماید . 

وقتی که پلی اوره به طور دستی تهیه می شود، سامانه پس از تعدادی ثانیه غیر قابل استفاده شده و قالبگیری و تهیه و تنظیم فیلم از آن امکانپذیر نخواهد بود . با این حالا تهیه مثال ها به رویکرد پاشش امکانپذیر است، اما وقتی که نمونه ها در فریزر خیلی سرد شوند جابجایی مواد دوچندان خلل هست . 
شیوه ساخت رنگدانه را به یه خرده از آمین و افزودنی ها بیش تر می نمایند تا مخلوط مناسب برای غلتک کاری بدست آید . هنگامی که مخلوط به حالتی رسید که براحتی خرد شود، باقی مانده آمین را هم بدان می افزایند . در فیس وجود رنگدانه های آلی واجب می‌باشد بجای توزیع کننده های پر سرعت از آسیاب غلتکی افقی به کارگیری شود . همچنین، دمای ترکیب بایستی به C 350 رسد .در تراز آنگاه در جو نیتروژن، ایزوسیانات به آهستگی در مقطع برهه زمانی ۳۰ دقیقه به مخلوط آمین بیشتر و به حد کافی هم زده می شود .باید اجازه داد که دمای واکنش گرمازا به C350 برسد و آن‌گاه فرآورده برداشته شود . 
ویکس و همکارانش سرعت سامانه های پلی اوره را تا حدی کند کردند به طوری که قابلیت و امکان استعمال از سامانه های پلی یورتانی در تجهیزات پوشش دهی به طور مستقیم و سوای تغییر‌و تحول به وجود آمد . گرانروی آمین های دارای گروههای جانبی بخش اعظم از آمین های ساده هست و این د ر حالی است که وزن مولکولی آنان نیز بخش اعظم می‌باشد . 
یک رویه برای اندک کردن گرانروی و خوبتر کردن خواص، به کارگیری از اکسازولیدین با گرانروی قلیل می باشد . یکی از معایب این سامانه نیاز آن به اجزای با تیم های علتی ایزوسیانات هست . صنعت رنگ هنوز رویه متعددی در پیش رو دارااست تا به فناوری عاری از ایزوسیانات ها دست یابد . 
سامانه های آمیخته یکی از خط مش های بکارگیری اکسازولیدین و پلی اوره، ادغام کردن دو سامانه با هم میباشد . ضروری می باشد که موازنه شیمیایی انجام گیرد که ولی سامانه های با حجم یک به یک چنین اند . در بعضی از موارد، وجود برهان رطوبت زا برای عمل طاقت فرسا شدن ضرورت دارد . 
کفپوش های با سامانه های بر پایه آب هنگامی که تراز متعددی با سامانه های رنگی بر مبنا حلال رنگ می شود مقادیر قابل توجهی از ترکیبات آلی فرار وارد می شود . کاربرد روز افزون پوششها بازار بزرگی برای سامانه های عاری از حلال یا سامانه های بر پایه آب به وجود آورده می‌باشد . 
رنگهای پلی یورتانی آمیخته های آنان ورزین های آکریلیکی سهم زیادی از بازار اروپا را به خویش اختصاص داده اند . پلیمرهای اکریلیکی امولسیونی یا همان لاتکس ها نسبتاً ارزان تر هستند .امولسیون های آکریلیکی هم تقریباً برای یک سری سال قسمتی از کالاهای مقرون به صرفه محسوب می شدند . آن ها کاربرد زیادی در پوششهای تزئینی دارند، بخصوص در کفپوشهای از مال پلی یورتان و در پیش‌رو سایش نسبت به جور آکریلیکی مضاعف مقاوم تراند، ولی این ترکیبات گران بوده و کارایی می شود تا فرمول های تازه ارزان از آنها تهیه و تنظیم شود . 
رزین های پراکنشی پلی یورتانی (PUD) شیوه رایج در ایجاد رزین های پراکنشی پلی یورتانی بر شالوده آب، تهیه پیش پلیمری با تیم پایانی ایزوسیانات هست که پلی ال تصحیح کننده در ساختار زنجیر، گروه علتی کربوکسیلیک اسید را به وجود می آورد و در سطح آن‌گاه این ماده با آمین گونه سوم در آب پخش می شود تا مرکز ها یونی به وجود آورد . به این ترتیب ذرات پلیمر پایدار می گردند . با حضور یک پلی آمین موجب می شود طول زنجیر اجزای تشکیل دهنده زیادتر شود . 

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : سامانه ,اوره ,پوشش ,ایزوسیانات ,آمین ,وجود ,برخورد تشکیل ,سرعت برخورد ,یورتانهای آروماتیک ,باشد پوششهای ,قضیه مصرف ,سرعت برخورد تشکیل
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Will دلنوشته Chadwick ارتباطات بین فرهنگی نمونه سوالات متون فقه فروش فایل آکولاد خبرگزاری ادبیات (لنا) فروشگاه اینترنتی زیبایی و آرایشی و مد